Ammatti­taitoiset
kalastus­oppaat

Fish Devil kalastusoppaat ovat Kalastusoppaan ammattitutkinnon ja vuokraveneenkuljettajan tutkinnon suorittaneita kokeneita kalastajia lyömättömällä palveluasenteella!

Juuso Siitonen - Fish Devil ammattikalastusopas, Betonipumppaus Laatikainen

Juuso Siitonen

Ammatti­kalastusopas (AT),
Vuokraveneen­kuljettaja

Ammatti­kalastusopas (AT), Vuokraveneen­kuljettaja

Juusolla on kalastusvuosia takana jo 36, lukuisat kalastusmatkat niin kotimaassa kuin ulkomailla ovat kartuttaneet monipuolista ammattitaitoa lähes kaikista kalastuslajeista.

Juuso on Fish Devilin omistaja ja Northern Fishing Games -kalastuskilpailun perustaja, jolle kalastus toimi pitkään tasapainottavana harrastuksena betonialalla toimimiselle. Intohimo on vienyt Juuson aina ammattikalastuoppaaksi ja kalastusalan yrittäjäksi asti. Betoninluja palveluasenne näkyy ja kuuluu, eikä mikään haaste ole liian suuri selätettäväksi.

Yhteistyössä

Toni Pohjalainen kalastusopas - Fish Devil kalastuskurssit

Toni Pohjalainen

Ammattikalastusopas (AT),
Vuokraveneenkuljettaja

Ammatti­kalastusopas (AT), Vuokraveneen­kuljettaja

Heittokalastuksen superammattilainen ja kokenut kalastuopas Toni ei kauaa maissa viihdy, vaan järvenselkä kutsuu niin työ- kuin vapaa-ajalla. Tonin ammattitaito on omaa luokkaansa niin teknisesti kuin vesistöjen ja kalalajien tuntemuksen puolesta. Toni tunteen järvenpohjat ja poukamat kuin omat taskunsa sekä kalan liikkeet ja sään vaikutukset näihin hämmästyttävän tarkasti.

Toni on menestynyt kilpakalastaja ja kalastusvenealan yrittäjä, North Silver Finland Oy:n omistaja. Hyvä ja turvallinen kalastusvene on lähtökohta myös Fish Devilin kaikille retkille.

Jyrki Kettunen Kalakettu - Fish Devil kalastusoppaat

Jyrki Kettunen

Ammattikalastusopas (AT),
Vuokraveneenkuljettaja

Ammatti­kalastusopas (AT), Vuokraveneen­kuljettaja

Jyrki ”Kalakettu” Kettunen on toiminut kalastusopaana jo liki 20 vuotta. Tämä konkari tuntee kalavedet Espoon saaristosta aina lapin lohiapajille asti. Myös kansainväliset vedet ovat tulleet tutuiksi kilpakalastuksen myötä. Voit lukea lisää Jyrkistä Kalakettu.fi

Tutustu lisää

Lujabetoni - Logo
Swerock logo
T2H rakennus logo