Opastetut Yksilöidyt Täyden palvelun

kalastusretket ja -kurssit

Jokainen kalastusretki yksilöidään tapauskohtaisesti asiakkaan aikataulujen ja toiveiden mukaan. Toteutamme kurssit ryhmille täyden palvelun periaatteella!

Fish Devil

Kalastusretket

Kaikki Fish Devil kalastusretket soveltuvat hyvin sekä vasta-alkajille kuin kokeneille kalastajille.

Kalastukseen käytetään erityisesti sitä varten suunniteltuja turvallisia veneitä, jotka on vuokravenekatsastettu. Veneen kipparina on aina vuokraveneenkuljettajan pätevyyden omaava kalastusoppaan ammattitutkinnon suorittanut opas. Asiakkaat on myös vakuutettu retken toteuttajan puolesta ja retkistä on tehty asianmukaiset turvallisuussuunnitelmat.

Palvelu­lupauksemme

Täyden palvelun kalastusreissu
  • Toteutamme toiveet – aina asiakkaan mukainen ohjelma

 

  • Toimimme ammattimaisesti – vastuullisesti, turvallisesti ja ammattilaisoppaat huolehtivat järjestelyistä

 

  • Saat unohtumattoman elämyksen – kun puitteet ovat kunnossa, pääset keskittymään täysin siemauksin luonnossa olemiseen

Heittokalastus­retket ja -kurssit

Heittokalastusretket soveltuvat kaikille lajista kiinnostuneille, hyvä ryhmäkoko yhteen veneeseen on 1-4 henkilöä. Olit sitten vasta tutustumassa lajiin tai jo kovan tason kilpakalastaja, räätälöimme päivän toiveidesi mukaan. Hoidamme kaikki välineet, joten et tarvitse omia mukaan. Pääset harjoittamaan tekniikkaa ja saat vinkkejä ja neuvoja ammattitaitoisilta oppailtamme, jotka huolehtivat päivän sujuvuudesta ja viihtymisestä alusta loppuun.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan sinulle sopiva heittokalastusretki! Kalastusretken ajankohta sovitaan aina asiakaskohtaisesti, oppaamme osaavat suositella kalastuksen kannalta parhaat ottiajat niin vuodenajan kuin vuorokauden ajan mukaan.

North Silver Fish 585

Vetouisteluretket ja -kurssit

Merituulen tuoksu ja aavat näkymät odottavat.. Vetouisteluretket toteutetaan Cabin 655 retkiveneellä, jossa on lämmitetty hytti, johon pääsee säältä suojaan. Vetouisteluretkien etuna onkin joustavuus, kalusto antaa puitteet sisällyttää päivään kalastuksen ohella niin bisnesneuvottelua tai rentoa seurustelua lohikeiton ja saaristolaisleivän äärellä.

Avomerellä kalastettaessa on aina veneen varusteena tutka, joka lisää myös turvallisuutta. Fish Devil retkillä takaamme ammattilaistasoiset ja modernit varustelut kautta linjan.

North Silver Cabin 655

Tutustu lisää